HEM   ¦   TJÄNSTER   ¦   PRODUKTER   ¦   KONTAKT  


Kålltorps Rörläggeri AB

Tel. 031-703 70 80
e-post:
anderssonc@brikks.comMer information
 

NORDHEM
HanddukstorkarEstetisk, praktisk och stilfull.

En handukstork från NORDHEM i elegant och tidlös design fulländar upplevelsen i badrummet, gästtoaletten, entrén, köket eller tvättstugan. En skön värmekälla som samtidigt ger behagligt varma handdukar.

NORDHEM handdukstorkar är av hög kvalitet och specialkonstruerade för att fördela värmen jämnt över hela ytan - precis som traditionella radiatorer. De ger inte bara snabb och effektiv torkning av handdukarna utan även uppvärmning av hela rummet.

NORDHEM finns i flera olika storlekar och versioner; för centralvärme, varmvattencirkulation, kombidrift (centralvärme och elanslutning) eller endast elanslutning.

Interesserad av NORDHEM kontakta Kålltorps rörläggeri.


Sortiment

BORGHOLM
- är konstruerad med mjukt böjda linjer som kombinerar en elegant och raffinerad design med ytterligare plats för handdukar.

BORGHOLM finns i vitt och krom

SOFIERO
- en handdukstork i lyxmodell. Den enkla och stilfulla konstruktionen är praktisk och utrymmesparande och pryder sin plats i varje badrum, kök eller tvättstuga.

SOFIERO finns i vitt och krom


 
DROTTNINGHOLM
-
kombination av estetik och funktion skapar en harmonisk atmosfär i varje badrum. Det högpolerade kromet ger de böjda runda rören en vacker ljuseffekt.

DROTTNINGHOLM finns i krom och satin.

SOLLIDEN
- har en enkel och tidlös design med vikten lagd på estetik. Konstruktionen av eleganta vågräta och lodräta rör i börstat rostfritt stål ger ett raffinerat uttryck.

SOLLIDEN finns i krom och rostfritt   

LÄCKÖ
-
har lätt böjda former som ger handdukstorken ytterligare en dimension. Samtidigt skapas bättre åtkomst och mer plats för handdukarna.

LÄCKÖ finns i krom och rostfritt


 


 


Kålltorps Rörläggeri AB
-  tel. 031 703 7080 - info@nytt-badrum.se